Cheie Lanț din Oțel Inoxidabil Pliabil Supraviețuire Vânătoare Breloc pentru Activitate în aer liber, Argint

w170730

11.48lei

-4.68

16.16lei

-28 %

Produs nou

Descriere:

Această vânătoare breloc este multi-funcțional, ar putea fi folosit pentru a deschide lucruri și coaja de fructe, ceea ce face viața de zi cu zi mult mai convenabil.

De asemenea, această vânătoare cheie lanț este un bun instrument de supraviețuire în aer liber, costum pentru drumeții, vânătoare, alpinism și alte activități în aer liber.

Această vânătoare cheie lanț este pliant cu dimensiuni mici, convenabil pentru tine de stocare și transportat atunci când nu este în uz.

Mânerul de vânătoare instrument este proiectat cu un umeraș, care este convenabil pentru tine pentru depozitare, deoarece puteți conecta la cheile tale.

Această vânătoare cheie lanț este fabricat din oțel inoxidabil material, care este robust și durabil, puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp fără griji.

Caietul de sarcini:

Material: oțel inoxidabil.

Culoare: aur, argint, balck.

Dimensiune: 8*2 cm, feliator lungime: 3,5 cm.

Pachetul inclus:

1x vânătoare cheie lanț.

Etichete: plin regizat masca, disney papusa thiana, pungi de cadouri de gat noir, cum de a începe breloc, sac de cadouri mari pvc, kit 3 super led h4, aur hilo bluza, iphone copil sticlă, pungi de cadouri 32x26x12

Tip De Buzunar, Multi Instrumente
Origine NC(de Origine)
DIMENSIUNE M

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare