Aveti mai multe posibilitati de a comanda de la www.greenyourlife.ro dupa cum urmeaza:

-  Comanda telefonica.
-  Comanda online.
-  Comanda prin email.

Comanda Telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati de Luni pana Vineri intre 08:30 - 19:00, la oricare din numerele de telefon afisate mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari  va prelua comanda :

  • -  0737 360 196

 

Sambata si Duminica va asteptam comenzile prin accesarea comenzi@greenyourlife.ro
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 19:00, cat si cele adresate in zilele libere legale, vor fi procesate in prima zi lucratoare.
 
Comanda prin email

Pentru comenzile prin email, va rugam sa utilizati urmatoarea adresa de email : comenzi@greenyourlife.ro
Raspunsurile la intrebarile legate de comanda dumneavoastra, se vor efectua telefonic de catre un consultant vanzari GreenYourLife. Sambata si Duminica comenzile sunt preluate prin email.
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 19:00, cat si cele adresate in zilele libere legale, vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Comanda Online

 Pentru a putea cumpara de pe website-ul www.greenyourlife.ro este necesar sa creati un cont propriu urmand pasii:

 In cazul in care aveti deja un cont creat, trebuie doar sa parcurgeti procedura de autentificare.
 
Alegeti Produsele
Folosind meniul “Produse”, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul Adauga in cos.


 
Cosul de Cumparaturi
La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile".

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati terminat de ales produsele, apasati pe butonul "Spre Finalizarea Comenzii". Pasul urmator este completati detaliile privind facturarea si livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa apasati butonul de "Cont nou".
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta, apoi apasati pe butonul "Autentificare". La pasul urmator vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.

In cazul in care sunteti client nou, urmati pasii din imaginea de mai jos. Atentie la completarea datelor de facturare, ele trebuie sa fie corect scrise.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates