Despre Noi

Bine ati venit!

La Green Your Life lucram continuu pentru a-ti oferi, in cel mai simplu mod, un mijloc usor si avantajos, de a te alimenta cat mai curat si aproape de originea noastra. Interesul pentru nutritie a devenit un mod de viata pentru noi.

“Mancand curat si sanatos” atat tu cat si familia ta, de multe ori, inseamna o propunere cu care incepi un An nou sau o saptamana noua. Suna la indemana oricui si totusi a realiza acest lucru in mod constant, ai nevoie de sustinere. Green Your Life iti propune o colaborare cu un minim de efort si preocupare din partea ta.

De ce te-ar tenta sa iti faci saptamanal/lunar cumparaturile pentru camara ta de la Green Your Life? O viata foarte plina cu un program incarcat te poate indrepta foarte usor catre niste obiceiuri culinare nu tocmai sanatoase. Special pentru camara ta, Green Your Life selecteaza, testeaza si recomanda produsele, oferindu-ti calitatea si varietatea necesara pentru a te scuti de drumul saptamanal/ lunar in Supermarketuri.

Vei primi produsele la orice adresa de corespondenta pe care o mentionezi. Pentru Grupuri in special (la birou), echipa Green Your Life, a dezvoltat o modalitate extrem de simpla, de consolidare a mai multor comenzi fara prea multa bataie de cap. Va incurajam sa accesati acest modul aflat pe prima pagina la Comanda Grupuri sau in modulul Cum cumpar.

Exploram si ne pregatim pentru a-ti oferi o reteta a saptamanii, potrivita produselor din camara ta si putinului timp petrecut acasa. (In curand).

Te asteptam cu drag,

Echipa Green Your Life

 

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates