Juice de Struguri BIO 750ml

cod produs 2661

Pret normal: 20,21 RON

Oferta Speciala: 17,44 RON

Preţul include TVA
    

14%

Galerie foto


Prezentare produs

Juice-ul bio de struguri (750ml) este preparat doar din fruct 100%, nu din concentrat, fara zahar adaugat.

Un antioxidant important, resveratrolul se gaseste in general in fructele de culoare violet-neagra, in sucul de struguri negri, in samburii de struguri si in pielita. Resveratrolul are un potential antioxidant de 50 de ori superior vitaminelor C si E la un loc, este de 10-20 de ori mai puternic decat vitamina E in ce priveste protectia antioxidativa, deoarece impiedica oxidarea LDL-colesterolului si scade nivelul sangvin al colesterolului total si al trigliceridelor. Resveratrolul din struguri imbunatateste capacitatea memoriei, creste rezistenta organismului la stres, scade nivelul glicemiei, echilibreaza tensiunea arteriala, imbunatateste vederea, blocheaza procesele degenerative la nivelul sistemului nervos central.


Pretul produsului Juice de Struguri BIO 750ml este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates