Lapte vegetal din Kamut BIO Isola Bio 1L

cod produs 2650
10,99 RON
Preţul include TVA
    

Galerie foto


Prezentare produs

Kamutul este o cereala antica, stramos al graului dur pe care il stim azi, provenind din regiunile fertile ale Egiptului. Conform legendei, primele boabe de kamut au fost gasite intr-un mormant egiptean. In realitate, este vorba despre un aviator care, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a primit boabele de kamut de la un cunoscut.

Cultivarea kamutului se face exclusiv prin metode ecologice, conform celor mai inalte standarde de calitate, fara contaminarea cu organisme modificate genetic.

Kamutul este o cereala foarte bogata in proteine si vitamine, continand cu pana la 30% mai multe decat graul.

Datorita continutului scazut de gluten, kamutul este apreciat si de persoanele cu intoleranta la gluten. Are un continut mare de acizi grasi esentiali, vitamina E, fosfor, magneziu, zinc, cupru , carbohidrati complexi si este mult mai bogat in fibra decat graul. De aceea este considerat o foarte energizanta cereala.


Pretul produsului Lapte vegetal din Kamut BIO Isola Bio 1L este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates