Livrare/Returnare produse

Magazinul online www.greenyourlife.ro va ofera urmatoarele Modalitati de Livrare: CURIER RAPID - FanCourier

Daca intampinati dificultati in plasarea comenzii, a alegerii modalitatii optime de plata sau de livrare sau daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam contactati-ne la adresa de e-mail info@greenyourlife.ro.

Livrarea prin CURIER RAPID / plata ramburs

PENTRU COMENZI

Comanda minimina este 70 ron

Oferim transport GRATUIT la comenzi mai mari de 120 ron in Bucuresti si zonele limitrofe

OFERTA SPECIALA: oferim transport GRATUIT la comenzi mai mari de 100 ron care includ o suma minima de 30 ron din produsele de Camara (ceea ce reprezinta restul produselor de pe site care nu sunt de Ferma, electrocasnice sau paine) in Bucuresti si zonele limitrofe

PENTRU ABONAMENTE*

Oferim transport GRATUIT la ORICE comanda care face parte din sistemul de abonamente:

Un abonament reprezinta atingerea unui prag de 220 ron pe luna insumand 2 sau 3 comenzi. Oferta valabila in Bucuresti si zonele limitrofe

*Daca doriti sa va inscrieti vă rugăm scrieti aici: office@greenyourlife.ro

Pentru comenzile si abonamentele sub valorile mentionate, se aplica o taxa de 10 RON/transport. Oferta valabila in Bucuresti si zonele limitrofe

 

Plata comenzii + taxa de transport se achita in numerar la curier, in momentul livrarii coletului

  • - Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului, la care se adauga taxa de ramburs care este proportionala cu valoarea coletului.
  • - Transport GRATUIT doar pentru Zona Bucuresti si zonele limitrofe - pentru a beneficia de acest serviciu urmariti tabelul de mai sus.
  • - Livrarea o face curierul direct la adresa precizata in comanda.
  • - In caz de pierdere a coletului, distrugere sau deteriorare a marfii, FAN CURIER isi asuma raspunderea, despagubirea se face la valoare declarata a coletului.
  • - Timpul de livrare: intre 24h - 72h in functie de distanta, din momentul validarii comenzii. Validarea se face de catre operatorii Green Your Life telefonic si/sau prin e-mail.

 

Condiţii de returnare a produselor comandate

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi, cu invocarea unui motiv intemeiat si verificabil,  în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clienţii S.C Green Your Life S.R.L. pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, in aceeasi forma in care le-a fost livrat, sub angajamentul scris ca nu au intervenit in nici un fel asupra produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. S.C. Green Your Life S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport,ce vor fi suportate de către client.

Trimiterea comenzii

Inainte de a finaliza comanda dorita, trebuie sa fiti de acord cu Termenii si Conditiile www.greenyourlife.ro si sa bifati casuta "Sunt de acord cu termenii si conditiile www.greenyourlife.ro" Pentru a finaliza comanda cu produsele alese, apasati butonul "Trimite comanda".


Pentru confirmarea comenzii, veti fi contactat de catre un operator. Comenzile efectuate in zilele de Sambata si Duminica, vor fi preluate incepand cu luni dimineata.
 
Livrarea produselor se va face in maxim 72h de la confirmarea comenzii. S.C. GREEN YOUR LIFE S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare cu informarea in prealabil a clientului si cu acordul acestuia. Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Preturile includ TVA.

  • Valoarea taxelor de transport variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului, la care se adauga taxa de ramburs care este proportionala cu valoarea coletului.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates