Fulgi Musli cu cereale germinate Granovit Solaris 400g

cod produs 1078

Pret normal: 6,94 RON

Oferta Speciala: 5,45 RON

Preţul include TVA

22%

Galerie foto


Prezentare produs

Produs in Romania!

Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Bussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Metoda unica in Romania pune in evidenta doua mari calitati si anume:

1. Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.

Literatura de specialitate recomanda cura cu cereale germinate intr-o serie de afectiuni dintre cele mai diverse: stari de demineralizare, anemie, rahitism, sterilitate si impotenta, tulburari ale sistemului nervos, afectiuni cardio-vasculare, tromboflebita, boli de nutritie si ale aparatului digestiv, boli de piele, fixarea calciului in oase, restabilirea greutatii corporale optime, antioxidantii ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi, a tumorilor si cancerului.

2. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna.

Consumul minim recomandat este de 100g zilnic.

Mod de preparare:
Musli Granovit se consuma in ceai sau lapte cald, iaurt, suc, indulcite cu miere, dupa gust.

Contine:
Fulgi germinati Granovit (grau si secara), fulgi de porumb, fructe uscate (afine, curmale, stafide, banane, papaya), seminte de dovleac si floarea soarelui, alune.
Contine gluten!

Ingredientele se gasesc intregi sau maruntite, in proportii variabile.

Valori nutritive/100g:
Valoare energeticqa: 1463 kj (350 kcal)
Proteine: 10.5g
Glucide: 63.5g
Lipide: 3.1g
Fibre: 9g


Pretul produsului Fulgi Musli cu cereale germinate Granovit Solaris 400g este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates