Tablete ingrijire dentara Denttabs 125 buc

cod produs 8604

Pret normal: 60 RON

Oferta Speciala: 55 RON

Preţul include TVA
  

8%

Galerie foto


Prezentare produs

Tablete ingrijire dentara Denttabs 125 buc

Denttabs - tablete de îngrijire, lustruire, protecție și reparare a dinților pentru toate varstele.
Tabletele sunt certificate ca fiind produse cosmetice naturale controlate!

Fără conservanți, înălbitori, agenți de umezire cum ar fi apa etc.
Produs în Germania.

Mestecă o tabletă DENTTABS până nu mai simți nicio murdărie, clateste sau spală dinții cu o periută umedă, ca de obicei, și clătește din nou! Flacon pentru două luni – de preferat curățare dimineața și seara.

Fie ca esti la birou, acasa sau in calatorie tabletele Denttabs sunt cea mai bună îngrijire dentară posibilă folosind cea mai mică cantitate de ingrediente chimice: aceasta a fost ideea originală din spatele dezvoltării DENTTABS tablete de curățare. Pastele de dinți convenționale conțin 50% apă. Pentru a fabrica o pastă de dinți stabilă și de durată este nevoie de multe chimicale.

Dezvoltatea Denttabs se duce înapoi la o idee creată de Prof. Dr. Peter Gangler (decan al facultății de Medicină Dentară/ universitatea Herdecke).
Pornind de la ideea "pur și simplu" să nu folosim substanțe chimice nefolositoare am dezvoltat un produs mult mai extins.

Ingrediente:
• Celuloza fină - care lustruiește foarte bine suprafața dintelui
• Silica - o parte foarte mică, pentru petele persistente
• Aromă - pentru un gust bun și proaspăt
• Surfactant Sodium Lauroyl Glutamat - în scopul de a reduce tensiunea superficială a dinților și pentru o mai bună distribuție a fluorului în gură
• O cantitate minimă de stevie pentru a acoperi gustul ușor amar al silicei
• Vitamina C - pentru a stimula salivarea, în special pentru persoanele în vârstă
• Bicarbonat de sodiu - pentru ajustarea PH-ului
• Sodiul Fluoride - pentru promovarea remineralizării dinților.

Efectul tabletelor conduce la o suprafața neteda a dinților, oferind un luciu unic.
Depunerile și petele alimentare (cauzate de alimente, tutun, cafea, ceai, etc.) dispar după numai câteva utilizări.

Denttabs și mediul înconjurător

Denttabs nu conține apă. În pasta de dinți, apa deține 50% din greutate. În Germania, asta înseamnă că se folosesc 1.5 milioane de litri de apă pe lună pentru producerea pastelor de dinți!

Cutiile Denttbas sunt total golite și pot fi reciclate. Tubul pastei de dinți convenționale conține, în medie, aproximativ 11 grame de rest. Prin urmare, volumul lunar de 440 tone este irosit. Asta numai în Germania!

Fluoridele în pastele de dinți
În 1970, cercetătorii au descoperit că ionii de fluorură pot accelera procesul remineralizării substanțial. De atunci fluorura este adăugată în pastele de dinți.
Aceasta este problema în pastele de dinți. Conține peste 50% apă. Procesul de dezintegrare începe deja în tub. Consecința: ionii de fluorură liberi reacționează cu alte materiale în pastele de dinți. Spre sfârșitul anilor '90 un studiu a arătat că ionii de fluor care sunt în pasta de dinți scad cu aproximativ 80% după numai 4 luni!

Fluoridele in Denttabs
Este diferit cu Denttabs! Tabletele Denttabs sunt uscate. Sunt fabricate uscate. Primul contact cu umiditatea se întamplă exact în momentul în care le mesteci în gura și amesteci cu saliva. Acestea sunt avantajele:
> Fluorura de sodiu se dezintegrează doar în gură. Prin urmare cantitatea de ioni de fluorură, care a fost conținută inițial în tabletă, este valabilă 100% fără nici o pierdere. Ionii de fluorură sunt în salivă, exact unde ar trebui să fie.
> cu Denttabs aproape toți ionii de fluorură se amesteca cu saliva. La o pasta de dinți normală un procent anume rămane în compoziția pastei.

Un efect particular și surprinzător este acțiunea fluoridelor în Denttabs. Expunerea smalțului dinților la acizi duce la sfărâmarea în cristale. Aceasta este demineralizarea. Calciul și ionii fosfați din salivă umplu aceste găuri. Aceasta este remineralizarea. Acest proces este complet natural.
Problema timpurilor și a civilizației noastre este că avem prea mult acid care ne atacă dinții. Prin urmare, mai multe cristale sunt extrase din smalțul dinților, care nu mai pot fi umplute prin procesul natural al remineralizării.


Nici o placă, nici un tartru

Fără placă bacteriană, este greu pentru tartru. Tartrul oferă adăpost bacteriilor nocive. În afară de carii, ele cauzează inflamații cronice gingiilor, care duce la sângerarea gingiilor. Cu folosirea regulată a Denttabs
- de două ori pe zi – vei vedea mari îmbunătățiri!
După prima utilizare a tabletelor Denttabs vei simți că dinții tăi sunt mult mai netezi decât dacă ai folosi o pastă de dinți normală. Prin urmare, deja ai simțit efectul esențial. Aceasta din cauza celulozei! Ușor și eficient! După 2-3 zile poți chiar să vezi: dinții tăi încep să strălucească. O suprafață netedă se reflectă mai bine decât una dură. Dinții tăi vor fi mai albi - fără albire! Curățând suprafața dinților "aspectul decolorat" al dinților va dispărea, care rezultă din ceea ce mănânci, mai ales ceai și cafea, precum și nicotina sau vinul roșu, sucurile colorate!

Cum ajută Denttabs dinții sensibili?

Efectul protector al dinților se dovedește și pentru persoanele cu dinți sensibili: cald și rece, dulce și sărat, pot cauza dureri intense. Această sensibilitate rezultă din motivul că deschiderile naturale ale tubulilor dentari la nivelul dintelui și suprafața rădăcinii sunt lărgite prin demineralizare. Prin urmare mai multe impulsuri sunt transmise nervilor: acesta este modul în care se dezvoltă sentimentul real de senzitivitate.
Pastele de dinți convenționale pentru dinți sensibili ajută prin blocarea tubulilor dentari cu mici particule – în orice caz doar pentru o perioadă limitată! Denttabs pe de altă parte ajuta cauza: în mod clar prin efectul remineralizării tubulii dentari revin la forma inițială: în scurt timp ajungeți la o ușurare clară a disconfortului.

Efectele Denttabs:

> îngrijire: fără placă bacteriană
> lustruire: dinți mai albi
> protecție: fără tartru
> reparare: chiar și micile carii pot fi îndepărtate
> tratează dinții sensibili prin remineralizare naturală


Pretul produsului Tablete ingrijire dentara Denttabs 125 buc este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates