Paine cu maia Seminte My Maia 600g

cod produs 1751
11 RON
Preţul include TVA
  

Galerie foto


Prezentare produs

FARA DROJDIE
Pâinea cu făină albă, făină integrală de grâu și semințe de in, susan și floarea soarelui. Semințele de in sunt hidratate peste noapte, iar cele de susan și floarea soarelui coapte, aducând organismului un plus de grăsimi de cea mai bună calitate, fibre, calciu, magneziu, vitamina E și antioxidanţi. O poți mânca goală sau tartina cu o cremă sărată, dar cu gust neutru, pentru a nu surclasa gustul deosebit datorat semințelor.

Faina albă folosită provine de la o moară mică și este neaditivată, iar cea integrală este deasemeni neaditivată, fiind obținută în urma măcinării lente la o moară piatră pe piatră. Prin măcinarea lentă nu se alterează calitățile boabelor de cereale, făina având astfel o calitate superioară comparativ cu făinurile obținute prin măcinarea la o moară industrială, la viteze mari, când bobul este încălzit la temperaturi de 80 grade.

Făina rezultată este neoxidată, deoarece nici boabele și nici făina nu intră în contact cu părți metalice. Datorită vitezei mici de măcinare, produsul nu se încălzește, tărâțele nu sunt separate de miez, obținându-se astfel o făina cu valoare nutrițională ridicată și cu un gust foarte plăcut.

Deci,..:)...Apa. Făină și sare. Atât. În rest e miracolul pâinii crescute din maia, printr-o dospire lentă, de peste 12 ore, la rece, ce stimulează dezvoltarea organismelor probiotice care ajută la digestia și absorbția alimentelor, la asimilarea vitaminelor.

Când viața începe adesea apăsând butonul de Start, iar anotimpurile trec doar prin fereastra calculatorului, avem nevoie de timp. Timp curat, timp împărtășit, timp în care bucuria de a fi împreună crește precum pâinea dospită.

Așa s-a născut pâinea My Maia. Din bucuria de a pune împreună un timp special. Un timp petrecut alături de cei dragi, un timp în care clipele frumoase ale prezentului și viitorului sunt frământate împreună, așa cum o făceau pe vremuri mamele sau bunicile noastre, pentru a da pâinii, gustul adevărat. Este un timp în care ne regăsim. Un timp care crește așa cum crește pâinea rumenită în cuptor, un timp pe care uneori îl recuperăm împărtășind în tihnă cu cei dragi “ceva bun”. De aceea, pâinea My Maia este o pâine cu dragoste… o pâine cu timp


Pretul produsului Paine cu maia Seminte My Maia 600g este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates