Periuta de Dinti cu peri moi pentru Adulti ECO Humble Brush

cod produs 8600
25,99 RON
Preţul include TVA
 

Galerie foto


Prezentare produs

Periuță de dinți cu peri moi pentru adulți și copii cu mâner din bambus. Produs 100% biodegradabil și reciclabil. Natural antibacterian. NU conține BPA (bisfenol A)! Periuțe de dinți disponibile pe mai multe culori. Mânerul Humble este făcut din bambus 100% biodegradabil și in mod natural are o suprafață non-alunecare. Humble Brush are un mâner ergonomic, elegant și designul atemporal îl face un accesoriu pe care trebuie neapărat să il ai in baie! Știai că bambusul nu este un copac, dar este planta cu cea mai rapidă creștere din lume? Este ca și iarba, dupa ce îl tai – el continuă să crească – și foarte repede! Este natural antibacterian ceea ce înseamnă că nu este nevoie de folosirea fertilizatorilor și a pesticidelor pentru cultivarea și întreținerea lui.

Periuțele Humble Brush sunt lucrate manual pentru perfecțiune!

Peri de nailon într-o periuță eco, într-adevar?
Da, și uite un motiv adevărat de ce: Humble Brush trebuie să funcționeze bine ca o periută de dinți.
Dupa testarea multor prototipuri, folosirea unui nailon degradabil a fost cel mai bun răspuns. Prin urmare, produsele noastre folosesc Nylon 6 - DuPont - care este cel mai biodegradabil nailon din lume. Nailonul variază ca și grosime pentru a oferi opțiuni pentru periile Soft (adulti), Medii (adulti – doar in Anglia) și Ultra-soft (copii). Periuțele noastre au fost verificate și sunt fără toxina BPA (Bisfenol). Nylon 6 este un material ideal pentru stomatologie,care de-asemenea se degradează de-a lungul timpului și poate fi procesat în canalele pentru deșeuri. Foarte important, nu există nici un alt material realizat din plante care ar permite utilizarea periuțelor de dinți mai mult de 3 luni.

Periuța de dinți Humble Brush nu are nici un dezavantaj față de cele convenționale. Periuța ecologică din bambus va rezista la fel de mult ca și cele din plastic fabricate in masă. Humble Brush nu a fost făcută doar pentru a oferi un mediu curat, ci de-asemenea pentru a fi umilă cu planeta și locuitorii săi.

Misiunea Humble Brush:
Iubim unde trăim!
La Humble Brush, noi dăruim înapoi.
Pentru fiecare periuță de dinți cumpărată, un copil aflat în nevoie primește o periuța de dinți sau alt obiect alternativ pentru îngrijire orală!

Este recomandat de medicii stomatologi ca periuța de dinți sa fie schimbată la 3 luni (indiferent din ce este fabricată).


Pretul produsului Periuta de Dinti cu peri moi pentru Adulti ECO Humble Brush este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates