Set 2 recipiente pastrare vid 3 si 4.5L plus tavite scurgere si pompa manuala Status Slovenia

cod produs 803
175,50 RON
Preţul include TVA

Galerie foto


Prezentare produs

Status Slovenia este o afacere de familie, însă una de dimensiuni considerabile. Status își concentrează activitatea pe dezvoltarea și producerea obiectelor pentru casă și bucătărie, iar pentru producția de recipiente pentru vidare prezinta si comercializeaza o gamă variată de forme și dimensiuni de vase, pompe manuale sau electrice pentru vidare.
Se disting prin calitate a produselor prin faptul că, într-o lume invadată de produse manufacturate în Asia, produc și livreaza calitate europeană la un preț potrivit.

Setul de vidat poate fi cu succes folosit la eficientizarea treburilor din gospodariile in care se prefera consumul produselor gatite in casa si nu numai.
Astfel, putem gati o data sau de doua ori pe saptamana, putin si mai multe feluri de mancare, asigurandu-ne noua, mese de pranz la birou, copiilor acasa sau pentru serile tarzii cand ajungem acasa din timpul saptamanii.

Prin extragerea aerului din recipient, se elimina factorii care duc la alterarea hranei.

Se recomanda ca alimentele ce urmeaza a fi vidate sa fie la temperatura camerei sau spre rece.

TRANSPORT GRATUIT PESTE 150ron comanda PRODUSE STATUS in Bucuresti si zonele limitrofe
ACEST PRODUS NU INTRA IN PACHETELE PROMOTIONALE OFERITE!


Pretul produsului Set 2 recipiente pastrare vid 3 si 4.5L plus tavite scurgere si pompa manuala Status Slovenia este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates