Paste Tagliatelle cu Spanac BIO Petras 250g

cod produs 3014

Pret normal: 9,01 RON

Oferta Speciala: 8,70 RON

Preţul include TVA
   

4%

Galerie foto


Prezentare produs

Ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice. Pastele fainoase Petras sunt artizanale, laminate si uscate la 43 de grade. in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare ( extrudare ) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun. In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Ingrediente: faina de grau dur, spanac 2%. Ingrediente provenind din agricultura ecologica.


Pretul produsului Paste Tagliatelle cu Spanac BIO Petras 250g este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates