Ulei de Masline Extravirgin presat la rece Pelasgia 0.5L

cod produs 9056
18,50 RON
Preţul include TVA
 

Galerie foto


Prezentare produs

Uleiul de masline este 100% natural, produs exclusiv din fructul maslinului.
Produs de fermieri, la scara mica, din productia personala, prin metode autentice

Nu este rafinat sau filtrat, metoda prin care se limpezeste uleiul fiind decantarea. uleiul proaspat, extrem de tulbure, ce contine urme de masline este lasat timp de 3-4 luni la decantat. In aceasta perioada, urmele de fruct se depun la baza vasului de inox, iar deasupra ramane uleiul limpede, clar si autentic. In aceasta faza, uleiul de la suprafata se extrage si se imbuteliaza. Urmele de masline depuse la baza vasului se vand catre fabricile de ulei care il rafineaza si il imbuteliaza ca ulei de masline extravirgin rafinat.
Uleiul de masline extravirgin "PELASGIA" are o aciditate de 0.54%, fiind produs premium, de calitate superioara, obtinut numai prin mijloace mecanice.
Culoarea uleiului este verde-galben-cafeniu.

Gustul este placut, deloc amar, chiar usor dulceag, fara a avea insa zaharuri.
Mirosul este puternic, caracteristic pentru un ulei mediteranean, aroma pregnanta fiind cea de maslina.
Eticheta produsului este tradusa in limba romana, incluzand termen de valabilitate, aciditate, k270, k232 (absorbtia de UV) si caracteristicile nutritive (energie, acizi grasi, proteine, etc.).

Produsul este disponibil in varianta de 1 litru sau 5 litri.
Sticla de 1 litru si canistra de 5 litri sunt ambalaje recunoscute de Autoritatea de Siguranta a Alimentelor si Bauturilor din Grecia, fiind recipiente ce nu schimba caracteristicile produsului.

Ambalajele prezinta sigiliu. detalii aici: http://goo.gl/KAFwep


Pretul produsului Ulei de Masline Extravirgin presat la rece Pelasgia 0.5L este exprimat in RON.

In cele mai multe cazuri descrierea produselor ce apare pe site-ul nostru, corespunde descrierii furnizate de catre producatorul/importatorul oficial al produselor.

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid (in Bucuresti si in tara); distribuirea produselor dureaza intre 24-72 ore in functie de momentul din zi in care este plasata comanda cat si de localitatea de livrare.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates